-->

Meningsverschil tussen Peter Van de Veire en MNM-collega’s: “Dit is pure haat”

Meningsverschil tussen Peter Van de Veire en MNM-collega’s: “Dit is pure haat”
Woensdag 8 December 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Dat de temperaturen al enkele dagen niet hoger klimmen dan 10 graden, zal iedereen wel gevoeld hebben. Ook de komende dagen blijft het bibberen. Sneeuw krijgen we alvast nog niet in Vlaanderen.

MNM-nieuwslezeres Chaima Saysay liet vanochtend in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ weten dat er in de Ardennen wél winterse neerslag verwacht wordt. “Ah ik dacht even dat je sneeuw ging zeggen, bij ons. Maar de Ardennen, dus”, zei Peter daarop. 

“Stop met die sneeuw, Peter”, reageerde Chaima. “Stop met de sneeuw. Laat de sneeuw wegblijven. Jij bent echt de allergrootste fan op aarde van sneeuw.” “Ik vind sneeuw ook niet leuk”, trad Kawtar haar collega Chaima bij.

Negatief koudefront

“Zeg, wat is dit hier plots allemaal?”, vroeg Peter zich hardop af. “Ik voel hier een negatief koudefront”, waarop Kawtar: “Ik heb gewoon een andere mening. Dat is gewoon wat het is.” Peter, die door Wanne gesteund werd in zijn liefde voor sneeuw, zag dat anders: “Ik voel blinde haat. Ik heb dit nog niet meegemaakt. Dat je om drie over zes al zoveel haat verspreid over de natuur”, zei hij om Kawtar te plagen. 

“Maar ik ben geen haat aan het verspreiden. Ik heb gewoon een mening”, repliceerde Kawtar. “Om naar te kijken is sneeuw ça va. Maar vanaf ik erin moet lopen…” “Ik denk dat al die mensen die uitglijden en hun heup breken ook heel blij zijn met de sneeuw”, reageerde Chaima, waarna alle radiopresentatoren in de lach schoten.

TAGS  I  Peter Van de Veire  I  shownieuws  I  MNM