Jada Borsato is woest na bijzonder pijnlijke berichten Buitenland
Buitenland

Jada Borsato is woest na bijzonder pijnlijke berichten

Jada Borsato is woest na bijzonder pijnlijke berichten

Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato, heeft zwaar uitgehaald na de geruchten dat ze net als haar vader vreemd zou gaan.

Juice Channel meldde gisteren: “Wij hebben van een bron vernomen dat Jada Borsato afgelopen zomer is vreemdgegaan!” Er stond ook een foto bij van Jada met de Weertse vriendengroep van een van haar vriendinnen. “Jada heeft toen in de groep gezegd dat ze twijfels heeft over haar relatie met Roeland Beelen. Ze vond het moeilijk om de relatie uit te maken, maar haar gevoelens werden minder…”, klinkt het.

“De bron geeft aan dat alle jongens uit de groep Jada Borsato wel zagen zitten, maar ze heeft gezoend met de jongen in het Tommy-shirt", aldus nog Juice Channel.

Op Instagram vroeg vervolgens iemand aan Jada op Instagram: “Was het vreemdgaan fijn? Vraag het voor een vriend.” Daarop is ze ontploft. “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al zeven jaar lang verliefd op éé iemand en dat is mijn vriend. Ik heb nooit een seconde getwijfeld, hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten", aldus Jada.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws