Julia ondervindt nu al de mindere kant van K3: “Dat hoort erbij, zeker?” Buitenland
Buitenland

Julia ondervindt nu al de mindere kant van K3: “Dat hoort erbij, zeker?”

Julia ondervindt nu al de mindere kant van K3: “Dat hoort erbij, zeker?”

K3 is de populairste meidengroep van de Lage Landen. Overal waar ze komen, staan horden mensen te wachten om een handtekening te vragen. Dat weet nu ook Julia Boschman, de opvolgster van Klaasje Meijer.

“Het aantal mensen dat om een foto komt vragen, valt nog mee hoor”, lacht Julia in Het Laatste Nieuws. “Zaterdag na de opnames van de Grote Sinterklaasshow was het anders.”

“Ik ben met mijn ouders iets gaan eten in Antwerpen”, legt Julia uit. “Voor ik het wist, stond iedereen aan onze tafel. Op den duur ben ik gaan rechtstaan. ‘Als nog iemand een foto wil’, riep ik, ‘moet het nu en dan kan ik nadien rustig eten’”, lacht ze.

“Maar dat hoort erbij”, relativeert Julia. “Ik heb nog geen enkele seconde spijt gehad. Dit is de grootste verandering in mijn leven, maar ik ben volgens mijn ouders in lange tijd niet meer zo relaxed en gelukkig geweest. Ik voel mij helemaal op m’n plek”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws