Margriet Hermans geeft eerlijk toe: “Ik ben eraan verslaafd”

Margriet Hermans geeft eerlijk toe: “Ik ben eraan verslaafd”
Zaterdag 11 December 2021 - 10:00   I   Foto: SBS   I  

Margriet Hermans neemt nooit een blad voor de mond. Daarom appreciëren de mensen haar ook zo. Ze zal altijd zichzelf blijven.

“Ik ben nogal een open boek, ik geef mezelf gemakkelijk bloot”, zegt Margriet in Het Laatste Nieuws. “Ik vind dat ook belangrijk, al was het maar omdat er misschien mensen zijn die zich herkennen in mijn verhaal. Niks is zo erg als je geïsoleerd voelen of denken dat je ergens alleen mee staat.”

“Frank (haar echtgenoot, nvdr.) verwijt me weleens dat ik te lang met iets rondloop voor ik het deel. Maar ik kan maar communiceren als ik het eerst zelf verwerkt en geanalyseerd heb”, aldus de zangeres. 

Levenswijsheid

“Er zijn mensen met wie ik graag eens een goed gesprek zou hebben omdat ik vind dat ze rake dingen zeggen. Lieven Annemans is zo iemand”, zegt Margriet. “Ik ben verslaafd aan mensen met levenswijsheid.” 

“Sinds ik niet meer in de politiek zit, komt ik er zo minder tegen”, merkt ze op. “De showbizz is oppervlakkiger, dat was ook de reden waarom ik er een tijdje mee ben gestopt. Ik was dat beu.”

TAGS  I  Margriet Hermans  I  shownieuws