-->

Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Dit is gewoon belachelijk”

Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Dit is gewoon belachelijk”
Zaterdag 11 December 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Zou het ooit nog goed komen tussen Meghan Markle en haar vader, Thomas? Hoe de kaarten er nu bijliggen, ziet het er alleszins niet rooskleurig uit. Thomas blijft namelijk maar commentaar geven op zijn dochter.

In The Sun reageert Thomas Markle op de brief die de echtgenote van de Britse prins Harry naar enkele Amerikaanse politici stuurde. Meghan probeerde hierin haar nederige roots te benadrukken om zo te ijveren voor betaald ouderschapsverlof. Ze beweerde dat ze "opgroeide met de saladebar van 4,99 dollar in familierestaurants Sizzler”. 

Handig

Het is een uitlating waar Thomas “Ze heeft zich nooit in haar leven over iets als dit zorgen moeten maken”, vertelde hij aan The Sun. “We gingen naar de beste restaurants in de stad. En ja, we gingen ook naar Sizzler omdat dat gewoon handig was.” 

“We hebben nooit ons geld moeten tellen om dan alleen maar de saladebar te kunnen betalen", verzekert Thomas. "Ze heeft misschien die salade gekregen, maar ze kreeg ook een volwaardige maaltijd.”

Een watje

Ook prins Harry werd onder vuur genomen door Thomas. “Harry liep weg van zijn verantwoordelijkheden en dat is gewoon belachelijk. Hij liep weg van zijn grootmoeder, van de royals en van het Britse volk. Hij is een watje. Ik zou hem zelfs op mijn leeftijd nog kunnen verslaan. Hij zou van me weglopen.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws  I  Thomas Markle