-->

Vrouw (24) laat partner naar bordeel gaan als kerstcadeau: “Ik heb het zelf te druk voor seks”

Vrouw (24) laat partner naar bordeel gaan als kerstcadeau: “Ik heb het zelf te druk voor seks”
Zaterdag 11 December 2021 - 21:00   I   Foto: Daily Star   I  

Kazumi, een 24-jarige Amerikaanse vrouw, had een wel zeer opmerkelijk kerstcadeau voor haar vriend. Ze nam hem mee naar een bordeel omdat ze het zelf te druk heeft met haar werk om hem zelf te plezieren.

Omdat Kazumi het dit jaar naar eigen zeggen te druk heeft voor intimiteit, nam ze haar partner mee naar een legaal bordeel in Nevada voor wat vroege feestelijke pret. Van jaloezie was duidelijk geen sprake: de 24-jarige uit Florida vond de de ervaring zo positief dat ze hoopt om snel terug te keren. 

“Ik heb het zo druk gehad met het werken aan mijn OnlyFans dat ik het gevoel had dat hij wat extra liefde nodig had”, laat Kazumi weten in de Daily Star. “Mijn vriend is een ondersteunende partner en ik heb het gevoel dat hij soms verlegen is. Ik was zo moe, ik wist dat ik niet meer seks wilde hebben, dus ik kwam op het idee om te kijken wat hij ervan vond.” Het idee viel duidelijk in goede aarde.

Vrij duur

Kazumi vervolgde: “Hij vertelde me achteraf dat ze geweldig werk heeft geleverd door hem het gevoel te geven dat hij gewenst en sexy is – en dat is iets dat we allemaal verdienen te voelen, of we het nu ‘natuurlijk’ vinden of niet.” 

“Elke vrouw bepaalt haar eigen prijzen, maar ik betaalde voor de ‘luxe’-deal, dus het was vrij duur, maar ik wilde ervoor zorgen dat het een veilige en legale ervaring was voor alle betrokkenen”, zegt Kazumi nog. “Mensen hoeven zich niet te schamen voor het kopen van seks. Veel mensen kopen het en een meer open gesprek kan het minder stigmatiseren.”

TAGS  I  Kazumi  I  bordeel  I  kerst