Luc Appermont laat in zijn portefeuille kijken: “Dit is niet voor iedereen weggelegd” Buitenland
Buitenland

Luc Appermont laat in zijn portefeuille kijken: “Dit is niet voor iedereen weggelegd”

Luc Appermont laat in zijn portefeuille kijken: “Dit is niet voor iedereen weggelegd”

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn beiden goed voor decennialange carrières in de Vlaamse showbizz. Door hun successen hebben ze een appeltje voor de dorst voor hun oude dag.

“Bart en ik hebben voldoende geld opzijgezet voor de herfst van ons leven”, laat Luc weten. “Ons motto is dat we ons dan goed willen laten soigneren. We hebben altijd bewust gespaard voor de dag dat we zorgbehoevend worden.”

“Dromen mag. Want als het van mij afhangt, slijt ik mijn oude dag het liefst thuis”, zegt de presentator. “Dat kan doordat alles zich gelijkvloers bevindt. En als het niet anders kan, dan in een van de betere rusthuizen, met het nodige comfort.”

“Dat dit niet voor iedereen is weggelegd, snap ik”, benadrukt Luc. “Wat mij betreft moeten we dan ook teruggrijpen naar wat in andere culturen de normaalste zaak van de wereld is: dat drie generaties onder één dak leven,” besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws