-->

6-jarige jongen weigert toilet te gebruiken, moeder gefrustreerd: “Ik háát hem”

6-jarige jongen weigert toilet te gebruiken, moeder gefrustreerd: “Ik háát hem”
Dinsdag 14 December 2021 - 12:00   I   Foto: Pixabay   I  

Toegegeven: een kind in huis hebben is niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar één moeder, die op Reddit haar verhaal deed, heeft het wel heel moeilijk met de opvoeding van haar zoon.

De gestresseerde mama, over wie voor de rest niet veel geweten is, vertelde dat ze haar zesjarige zoon in de loop der jaren is gaan verachten en dat ze hem haat omdat hij nog niet zelfstandig naar het toilet kan gaan. Haar zoon was nochtans op zijn tweeënhalf al volledig zindelijk. “Hij is al drie jaar niet meer fatsoenlijk naar toilet geweest”, klinkt het.

De moeder zegt dat ze haar zoon naar dokters, ziekenhuizen, therapie, fysiotherapie, ergotherapie heeft gebracht en laxeermiddelen heeft geprobeerd, maar dat niets heeft geholpen. Ook de artsen vonden geen goede reden voor de afkeer van haar zoon voor toiletten. Na jaren van zoeken naar antwoorden, gaf de moeder toe dat ze nu "haat en walging" voelt jegens haar zoon omdat zijn problemen haar ervan weerhielden "een normaal leven te leiden”.

"Ik kan hem nergens mee naartoe nemen"

"Ik kan hem niet met vrienden laten rondhangen, ik kan hem nergens mee naartoe nemen, kan niet op vakantie, lange autoritten of zelfs maar naar het f*cking park gaan omdat hij zichzelf constant zal bevuilen", klinkt het bij de moeder. Ze zegt zelfs dat ze soms spijt heeft dat ze het kind heeft gekregen. 

De jongen zelf ziet in het weigeren van naar het toilet te gaan alvast niets verkeerds. ”Hij zegt dat hij het prima vindt om slecht te ruiken en daardoor geen vrienden te hebben”, aldus de mama. "Al zijn neven en nichten lachen hem uit en de kinderen op school ook, maar het kan hem gewoon niets schelen."

TAGS  I  Moeder  I  zoon