De Vlaeminck openhartig over breuk met Katty: "Vooral dan doet het me verdriet" Sport
Sport

De Vlaeminck openhartig over breuk met Katty: "Vooral dan doet het me verdriet"

De Vlaeminck openhartig over breuk met Katty: "Vooral dan doet het me verdriet"

Roger De Vlaeminck en Katty zijn uit elkaar. In Dag Allemaal vertelde Katty dat ze veel te weinig aandacht kreeg van de ex-renner.

"Met wat ik ga vertellen, wil ik Katty zeker niet kwetsen", benadrukt De Vlaeminck in Het Laatste Nieuws. "Katty is een goede vrouw. Knap, ongelooflijk slim en een goede moeder voor Eddy."

Katty vond echter dat ze te weinig aandacht kreeg van De Vlaeminck. "Of dat klopt? Tja, ik weet dat niet, meiske. Wat is dat: aandacht geven aan een vrouw? (weifelend) Haar een keer vastpakken?"

Dan kwam het moment dat Katty het vertelde aan de oud-renner. "Dat je vrouw aan tafel komt zitten en begint te wenen. Dat is geen plezierig moment, ik ben daar een gevoelige in. Dan zakt je hart in je schoenen. Ik was ook wel geschrokken. Ze heeft voordien te weinig gesproken, vind ik. Ze kropte alles op, vermoedelijk. Of misschien luisterde ik niet genoeg, ik weet het niet. Maar nu komt het heel radicaal over."

Date

De Vlaeminck heeft verdriet nu. "Ja. Vooral als Katty op date gaat. Katty wil graag iemand anders ontmoeten, wat ergens wel normaal is - ze is 46 jaar. Ze staat zich in de vooravond knap op te kleden en zegt dan: 'Ik moet weg.' Daar zit ik dan een hele avond op te peinzen. Maar ik zeg niets. Dat brengt niets meer op."

Toch hoeft het voor De Vlaeminck geen breuk te blijven. "Van mij mag ze direct blijven, als ze wil. Maar ik ben er ook niet de man naar die dat dan gaat vragen. Dat is misschien een beetje dom van mij, misschien is het ook gewoon fierheid. (denkt na) Maar sowieso, ik voel dat ze niet."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws