-->

Margot Hallemans spaart haar kritiek op ‘Familie’ niet: “Waarom is dat nu nodig?"

Margot Hallemans spaart haar kritiek op ‘Familie’ niet: “Waarom is dat nu nodig?
Dinsdag 14 December 2021 - 14:00   I   Foto: VTM   I  

Margot Hallemans is al jaar en dag een vaste waarde in ‘Familie’. Ze speelt de rol van Hanne Van den Bossche. In een gesprek met Story spaart ze haar kritiek op het ‘Familie’-beleid niet. Zo snapt ze niets van de beslissing om Gunther Levi te ontslaan.

“Nee! Waarom is dat nodig?”, vraagt Hanne zich af. “Waarom moet net een legende als Peter Van den Bossche eruit? Ik vind dat bijzonder. Soit, het is nu zo. Of het de reeks ten goede zal komen, weet ik niet. Er is veel opstand van de kijkers, wat ik volledig begrijp, maar we weten ook dat ze flexibel zijn. Alles is een gewoonte.” 

“Ik weet niet wie precies deze beslissing heeft genomen, het heeft dus weinig zin”, relativeert de actrice. “Ik vertrouw er wel op dat de bazen er goed over nagedacht hebben. Het is niet aan mij om daar kwaad over te spreken.” 

“En ik voel ook dat Gunther zich verzoend heeft met de situatie, dus denk ik bij mezelf: ik laat het erbij”, zegt Margot. “Als acteur weet je altijd dat er een einde kan komen aan je rol, dat moet je voortdurend in je achterhoofd houden. Vroeger was een Van den Bossche zijn een zekerheid, nu niet meer”, concludeert ze.

TAGS  I  Margot Hallemans  I  Familie  I  shownieuws  I  Peter Van den Bossche