Dan Karaty komt er eindelijk voor uit: “Ik heb hier jarenlang over gelogen” Buitenland
Buitenland

Dan Karaty komt er eindelijk voor uit: “Ik heb hier jarenlang over gelogen”

Dan Karaty komt er eindelijk voor uit: “Ik heb hier jarenlang over gelogen”

Dan Karaty heeft er een aantal turbulente jaren opzitten. Hij raakte betrokken bij een zwaar verkeersongeluk, werd daarna om onduidelijke redenen opgenomen in het ziekenhuis en hij belandde uiteindelijk zelfs in een depressie.

Op Instagram pakt hij nu uit met een erg moedig statement. “Hallo, mijn naam is Dan en ik ben een alcoholist”, begint het ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid. “Jarenlang heb ik tegen mezelf, mijn vrienden en mijn familie gelogen. Ik vermeed hulp omdat ik te trots, beschaamd en bang was. Ik ben klaar met verstoppen.”

"Nu leef ik het leven in het nu"

“Onbehandelde angst en alcoholisme is iets waar te veel mensen onder ons te lang alleen onder lijden”, vervolgt hij. “Voor mij werd mijn leven onhandelbaar totdat ik mijn bodem raakte. Ik kreeg eindelijk de hulp die ik nodig had voor mezelf en mijn gezin. Nu leef ik het leven in het nu, neem het dag voor dag, en ik ben dankbaar voor al mijn zegeningen.”

Tot slot bedankt Dan Chantal Janzen nog. “Om me te helpen om mijn verhaal te delen. Uiteindelijk hoop ik dat transparant zijn over mijn reis iemand zal helpen die het moeilijk heeft”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws