Marco Borsato reageert op aangifte seksueel misbruik minderjarige Buitenland
Buitenland

Marco Borsato reageert op aangifte seksueel misbruik minderjarige

Marco Borsato reageert op aangifte seksueel misbruik minderjarige

Maandag heeft een 22-jarige vrouw aangifte gedaan tegen Marco Borsato. De zanger zou haar hebben misbruikt tussen 2014 en 2019. Dat meldt De Telegraaf. De laatste weken gonsde het al van de geruchten over Marco Borsato, die zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag tegenover minderjarige meisjes.

Het Nederlands Openbaar Ministerie bevestigde de aangifte reeds. De Telegraaf meldt dat uit de aangifte blijkt dat Marco in de periode na het overlijden van de vader van de vrouw vaak op bezoek kwam en toen ook handtastelijk was. Hij zou meermaals aan haar borsten en billen hebben gezeten, en haar ook tussen haar benen hebben gestreeld.

"Ik ontken alle aantijgingen"

Marco Borsato heeft in een persbericht gereageerd op de aanklacht. Hij zegt dat het goed is dat er nu een aangifte ligt. "Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, klinkt het in het statement dat via zijn advocaten de wereld werd ingestuurd. “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie.”

“Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen", luidt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws