Bedrogen man neemt wraak op zijn vrouw: “Ik had seks met haar moeder” Buitenland
Buitenland

Bedrogen man neemt wraak op zijn vrouw: “Ik had seks met haar moeder”

Bedrogen man neemt wraak op zijn vrouw: “Ik had seks met haar moeder”

Een man die ontdekte dat zijn vrouw hem bedroog, heeft op wel zeer venijnige manier wraak genomen. Hij had namelijk seks met zijn schoonmoeder. Achteraf heeft hij daar wel spijt van.

De Daily Star meldt het bericht vandaag, nadat er een rondvraag op Reddit viraal ging. De vraag luidde: ‘Wat is het geilste dat je al hebt gedaan waar je nu spijt van hebt?’ De vraag kon op enkele opmerkelijke antwoorden rekenen - zo had iemand bijvoorbeeld een affaire met een persoon die een ‘How To Train Your Dragon’-passie had.

Een ander deed een gênant verhaal uit de doeken over toen hij in de jacuzzi intiem was met zijn vriendin. "Haar moeder kwam naar buiten voor een praatje en ik ejaculeerde in mijn vriendin terwijl ik haar moeder in de ogen keek.”

Getrouwde man

Maar de meest opzienbarend reactie was toch die van de man die bekende seks te hebben gehad met zijn schoonmoeder. "Ik deelde het bed met mijn schoonmoeder nadat haar dochter me bedroog”, zei hij.

Een vrouw had ook een ongemakkelijk verhaal te vertellen. Zij sprak namelijk maandenlang online met een man die uiteindelijk getrouwd bleek te zijn. "Ik ben de hele nacht doorgereden om eindelijk naar bed te gaan met een man met wie ik al een paar maanden aan het praten was. Hij woonde zes uur verderop. Zijn vrouw was verdomd pissig. Ik wist niet dat hij getrouwd was.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws