-->

Vrouw kickt erop dat partner seks heeft met andere vrouwen: “Het is gewoon heet”

Vrouw kickt erop dat partner seks heeft met andere vrouwen: “Het is gewoon heet”
Dinsdag 14 December 2021 - 20:30   I   Foto: Pixabay   I  

Merry, een Amerikaanse vrouw, deelde in de podcast ‘Strictly Anonymous’ haar unieke fetisj. Ze geniet naar eigen zeggen van het kijken naar haar vriend die seks heeft met andere vrouwen.

Veel mensen zouden gekrenkt zijn als ze ontdekken dat hun partner met iemand anders slaapt, maar Merry (niet haar echte naam, nvdr.) legde in de podcast uit hoe zij en haar voormalige partner kozen voor een polyamoreuze levensstijl, waarbij ze één of twee keer per week met één vrouw samen waren, of afzonderlijk.

"Als hij bij haar was, zei ik: 'Ja, stuur me een foto van jullie twee samen', want de gedachte dat ze seks zouden hebben zonder mij daar was net zo heet, of heter zelfs, dan wanneer ik erbij betrokken was”, aldus Merry. 

"Oh wauw, dat is echt heet"

Merry en haar toenmalige vriend waren bij een vrouw thuis, toen zij in slaap viel. Toen ze wakker werd ging ze hen zoeken. De twee hadden seks in de slaapkamer. “Ik vroeg of ik mocht meedoen, en het antwoord was nee. Ik stierf een beetje vanbinnen, maar op een goede manier.”

“Het was meer als: ‘Oh wauw, dat is echt heet’”, herinnert Merry zich. “Het was een speciaal moment voor mij, want ik ging gewoon terug naar de bank en hoorde ze seks hebben in de kamer ernaast, wetende dat ik niet met ze mocht gaan praten.”

“Na een tijdje nodigden ze me uit om mee te doen, en we hadden een trio die op een dag”, aldus Merry. “Maar het memorabele was dat ik werd geweigerd en eerst niet mocht meedoen, dat was het hoogtepunt.”

Merry was uiteindelijk zeven jaar samen met haar partner en gedurende die tijd stelde het paar grenzen om ervoor te zorgen dat hun polyamoureuze relatie succesvol zou zijn.

TAGS  I  seks