Leontine Borsato is er kapot van en neemt drastisch besluit Buitenland
Buitenland

Leontine Borsato is er kapot van en neemt drastisch besluit

Leontine Borsato is er kapot van en neemt drastisch besluit

Het gaat niet goed met Leontine Borsato en de kinderen na de klacht van de 22-jarige vrouw tegen Marco Borsato. Hij zou haar seksueel misbruikt hebben.

Leontine zou kapot zijn. “Het management laat weten dat ze erg aangeslagen en ontdaan is door dit alles. Dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen van Marco en Leontine”, zegt verslaggever Aran Bade in RTL Boulevard.

Leontine verdwijnt voorlopig uit de media. "Ik vroeg of er een reactie komt. Die komt er niet", klinkt het. "Sterker nog: de komende twee maanden komt er geen reactie meer van Leontine. Dat heeft te maken natuurlijk met het onderzoek dat gaat lopen. Alles wat ze zegt kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden.”

Ook op de sociale media zal ze voorlopig niks meer van zich laten horen, zo weet Bade. "Dus Leontine gaat niets meer zeggen. Ook op social media last zij op dit moment een pauze in.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws