Carrefour haalt product uit de rekken en waarschuwt: “Als u het heeft opgegeten, raadpleeg dan uw arts" Royalty
Royalty

Carrefour haalt product uit de rekken en waarschuwt: “Als u het heeft opgegeten, raadpleeg dan uw arts"

Carrefour haalt product uit de rekken en waarschuwt: “Als u het heeft opgegeten, raadpleeg dan uw arts"

Carrefour heeft in overleg met het FAVV besloten om 'Aardappelpuree & selderijpuree met bieslook (4x140g)', verkocht via traiteurafdeling van Carrefour, uit de verkoop te halen. Probleemstelling: door een etiketteringsfout is het allergeen ‘selderij’ niet op het etiket vermeld.

Door een etiketteringsfout kunnen de producten: ‘Aardappelpuree & selderijpuree met bieslook (4x140g)’, verkocht via traiteurafdeling van Carrefour, op de voor- en achterkant van de verpakking het etiket van het verkeerde product, '10 mini Quiches Lorraine & Gerookte zalm’ bevatten. Het allergeen “Selderij” wordt niet op het etiket vermeld. Carrefour heeft daarom, in overleg met het FAVV, besloten dit product uit de verkoop te halen.

Indien u allergisch/intolerant bent aan selderij, roept Carrefour op om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar u vergoed zal worden.

Als u het product reeds hebt geconsumeerd en als u tekenen van een allergische reactie vertoont, raadpleeg dan uw arts en breng hem/haar op de hoogte van dit gebruik. Voor niet-allergische consumenten is het product veilig en kan het verbruikt worden zonder risico. Carrefour verontschuldigt zich bij de klanten voor het ongemak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws