-->

Carrefour haalt product uit de rekken en waarschuwt: “Als u het heeft opgegeten, raadpleeg dan uw arts"

Carrefour haalt product uit de rekken en waarschuwt: “Als u het heeft opgegeten, raadpleeg dan uw arts
Zaterdag 18 December 2021 - 11:00   I   Foto: Photonews   I  

Carrefour heeft in overleg met het FAVV besloten om 'Aardappelpuree & selderijpuree met bieslook (4x140g)', verkocht via traiteurafdeling van Carrefour, uit de verkoop te halen. Probleemstelling: door een etiketteringsfout is het allergeen ‘selderij’ niet op het etiket vermeld.

Door een etiketteringsfout kunnen de producten: ‘Aardappelpuree & selderijpuree met bieslook (4x140g)’, verkocht via traiteurafdeling van Carrefour, op de voor- en achterkant van de verpakking het etiket van het verkeerde product, '10 mini Quiches Lorraine & Gerookte zalm’ bevatten. Het allergeen “Selderij” wordt niet op het etiket vermeld. Carrefour heeft daarom, in overleg met het FAVV, besloten dit product uit de verkoop te halen.

Indien u allergisch/intolerant bent aan selderij, roept Carrefour op om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar u vergoed zal worden.

Als u het product reeds hebt geconsumeerd en als u tekenen van een allergische reactie vertoont, raadpleeg dan uw arts en breng hem/haar op de hoogte van dit gebruik. Voor niet-allergische consumenten is het product veilig en kan het verbruikt worden zonder risico. Carrefour verontschuldigt zich bij de klanten voor het ongemak.

TAGS  I  Carrefour