Erg pijnlijk voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans: “Hij heeft me bedrogen”

Erg pijnlijk voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans: “Hij heeft me bedrogen”
Zaterdag 18 December 2021 - 12:30   I   Foto: Instagram   I  

In Izegem is café-feestzaal Mandeldaele een begrip. Uitbater David Galle laat er grote Vlaamse sterren, zoals Gunther Levi en Davy Gillis optreden. Maar Galle krijgt nu de wind van voren.

In Dag Allemaal spuwt onder meer Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, haar gal over haar samenwerking met David Galle. Zij zit nog steeds op haar centen te wachten. “Op 28 juni heb ik met mijn mama opgetreden in de feestzaal van David Galle", laat Celien weten. "Hij had me een screenshot gestuurd van z’n betaalopdracht, maar een week later stond het geld nog niet op onze rekening. Het was blijven hangen bij de bank, zei hij. In augustus ben ik naar Izegem gereden: ‘Ik wil nú m’n centen.'” 

“Hij heeft me dan 200 euro cash gegeven. De rest zou hij in schijven van 100 euro betalen", aldus Celien. "We zijn nu zes maanden verder en er staat nog altijd 266 euro open."

"Hij kan het goed uitleggen en ’t is altijd de schuld van een ander", klinkt het streng. "Ik ben absoluut begripvol in de huidige omstandigheden. Maar als je je afspraken en beloftes niet nakomt en aanhoudend liegt, ben je een bedrieger, en dan houdt m’n begrip op."

TAGS  I  Celien Deloof  I  Margriet Hermans  I  shownieuws