K3-fans nemen het Julia erg kwalijk: “Dit doet ze constant bij Marthe” Buitenland
Buitenland

K3-fans nemen het Julia erg kwalijk: “Dit doet ze constant bij Marthe”

K3-fans nemen het Julia erg kwalijk: “Dit doet ze constant bij Marthe”

De meisjes van K3 waren eerder deze week te gast bij Peter Van de Veire in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM. Peter onderwierp Hanne, Marthe en Julia aan wat een moeilijke test bleek.

“We gaan een test doen. Met het gruwelijke spel… ‘K3, Of Nie’. Ik ga je een tekst laten horen. Jullie moeten raden of het van K3 is of niet van K3”, legde Peter uit. De mensen die de meiden van K3 bezig zagen op MNM, merkten iets heel vreemds op aan kersvers K3-lid Julia Boschman.

“Ben ik de enige die soms het gevoel krijgt dat Julia Marthe precies uitsluit? In deze video ook. Ze kijkt de hele tijd enkel naar Hanne en draait praktisch haar rug naar Marthe.” Wat blijkt? Deze fan is inderdaad helemaal niet de enige die dit vermoeden heeft.

“Ik zie dat ook, bij zo goed als alle video’s! Julia draait haar rug naar Marthe en maakt altijd oogcontact met enkel Hanne”, reageert een ander. ”Vanaf het begin bij de finale viel het mij al op”, zegt nog iemand. Nog een opmerkzame kijker schreef: “Julia sluit Marthe precies uit op veel video’s? Ze is enkel met Hanne bezig en Marthe loopt er een beetje bij?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws