Natalia deelt wondermooi filmpje: Dit is de eerste ontmoeting tussen dochter Bobbi-Loua en zoon Apollo Buitenland
Buitenland

Natalia deelt wondermooi filmpje: Dit is de eerste ontmoeting tussen dochter Bobbi-Loua en zoon Apollo

Natalia deelt wondermooi filmpje: Dit is de eerste ontmoeting tussen dochter Bobbi-Loua en zoon Apollo

Op 8 december werden Natalia en haar partner Frederik Binst voor de tweede maal mama en papa. Natalia beviel van een flinke zoon, die ze de naam Apollo gaven.

Maar Natalia en Frederik waren natuurlijk niet de enigen die uitkeken naar de komst van Apollo. Op Instagram deelde de zangeres een filmpje van hun oudste telg, dochter Bobbi-Loua, die voor het eerst kennis mocht maken met haar nieuwe speelkameraadje. “Dus dit gebeurde er een dag nadat Apollo geboren was, wanneer mijn dochter de kamer binnenkwam”, aldus Natalia.

“Maar jongens toch, jullie zijn mijn favoriete kerstfilms dit jaar”, reageerde Joe-presentatrice Anke Buckinx op de schattige video, waarop te zien is hoe Bobbi-Loua haar broertje overlaadt met knuffeltjes. “‘Hoe tover je een smile op een gezicht’. Familie Natalia, best happy movie ever!”, klonk het dan weer bij Joyce De Troch.

“Hoe teder en zorgzaam. Apollo heeft het getroffen met zijn lieve zusje. Jullie zijn een prachtig gezin, zo mooi om te zien”, lezen we nog. En ook: “Niets mooier toch dan liefde tussen je kindjes. Zo fijn die eerste reactie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws