Lauren Versnick deelt romantische foto met Jens Dendoncker: “Dit is echte liefde” Buitenland
Buitenland

Lauren Versnick deelt romantische foto met Jens Dendoncker: “Dit is echte liefde”

Lauren Versnick deelt romantische foto met Jens Dendoncker: “Dit is echte liefde”

Lauren Versnick en Jens Dendoncker zijn momenteel op vakantie in de Malediven. Daar genieten ze van de rust, de zon en de zee.

Op Instagram deelde Lauren een bijzonder romantische foto met Jens. “Sunkissed”, schreef ze als bijschrijft. Zo maakte ze wellicht enkele van haar volgers jaloers, maar de meesten van hen geven gene blijk van jaloezie. Integendeel. “Zo blij met deze foto”, reageert iemand enthousiast.

“Wow wow, wat een schitterend koppeltje toch”, merkt een ander. “Beautiful photos, beautiful people”, zegt nog iemand. “Zo een mooie foto. Hopelijk blijft de liefde zo voor elkaar. Geniet van jullie verlof. Wens jullie heel veel geluk in wat jullie doen en willen bereiken in het leven”, klinkt het ook.

“Door de liefde blijf je stralen, ook op de moeilijker dagen”, merkt iemand die verwijst naar de moeilijke periode die Jens doormaakte, op. “Respect.” “Dit is echte liefde, een prachtig koppeltje”, lezen we nog. En: “Hoop op een dag dat ik dit ook mag ervaren zo een liefde. Mooi koppel.”

Populair

Laatste nieuws