Topcoach wil dit Anderlecht niet leiden: "Zo'n bende..." Sport
Sport

Topcoach wil dit Anderlecht niet leiden: "Zo'n bende..."

Topcoach wil dit Anderlecht niet leiden: "Zo'n bende..."

Anderlecht is doodziek. Dat werd nog eens duidelijk tegen Moeskroen. Het Nieuwsblad maakt zich in zijn analyse vooral zorgen over het feit of er nog wel iemand coach wil worden van paars-wit.

"Laten we dus hopen dat kandidaat-trainers als Philip Cocu en Kasper Hjulmand deze avond iets anders hadden te doen en deze wanprestatie niet hebben gezien. Je zou voor minder niet naar Anderlecht willen komen", schrijft de krant.

"Illustratief was de derde tegengoal. Bornauw rukte 40 meter op, maar werd na een misverstand getackeld door zijn eigen ploegmaat Bakkali. Bij de counter kon Gerkens niet volgen en liet de ingevallen Kayembe zijn man Leye lopen: 3-1. Pijnlijk, want zo stond de zevende nederlaag van het seizoen vast."

"Toen ze de spelerstunnel binnenliepen werden de Anderlecht-spelers beschimpt. Middelvingers, gefluit en shame on you-gezangen waren hun deel. Voor de toekomstige coach wordt het een huzarenstukje worden om met dit elftal Europees voetbal af te dwingen. Dat hij maar begint met in de top zes te eindigen, maar wie wil trainer worden van deze bende?"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws