Metejoor doet oproep aan makers 'Dancing With The Stars': "De drang zit diep" Buitenland
Buitenland

Metejoor doet oproep aan makers 'Dancing With The Stars': "De drang zit diep"

Metejoor doet oproep aan makers 'Dancing With The Stars': "De drang zit diep"

Voor Metejoor (30) was het bijzonder pijnlijk zaterdagavond. Hij moest zijn afscheid aankondigen in 'Dancing With The Stars'.

De zanger had te veel last van een schouderblessure en kon onmogelijk nog dansen. "Ik kon sowieso niet meer voluit gaan, en het gevaar op zwaardere kwetsuren was te groot. Dan neem je geen risico’s", stelde Metejoor.

Er volgen nu twee kerstspecials en op 8 januari hernemen de dansers in 'Dancing With The Stars'. Weliswaar zonder Metejoor. Al zal hij in de tribune zitten. "Thuis in mijn zetel kijken zou de hel zijn. Het is lastig om deze wedstrijd los te laten", stelt hij in Het Nieuwsblad.

"Je stapt erin om tot het einde te blijven. En ik gunde Margot zo hard een finaleplaats. Ze was de voorbije maanden mijn belangrijkste persoon. Misschien lukt het een volgende keer wel.”

Metejoor hoopt dat hij volgend seizoen opnieuw kan deelnemen. “Wie weet. Alles hangt af van mijn agenda. Maar de drang zit diep, om dit verhaal een vervolg te geven. Ik hoop op een herkansing, maar enkel als het met Margot is."

Populair

Laatste nieuws