Zeer slecht nieuws voor Marco Borsato Buitenland
Buitenland

Zeer slecht nieuws voor Marco Borsato

Zeer slecht nieuws voor Marco Borsato

Nederlands mediawatcher Albert Verlinde laat in Dag Allemaal zijn licht schijnen over Marco Borsato. De zanger wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarig meisje, maar harde bewijzen zijn er vooralsnog niet.

“In de eerste plaats het dagboek van het meisje, maar dat heeft volgens mij weinig bewijskracht”, zegt Verlinde. “Verder zou haar moeder Marco met haar aantijgingen geconfronteerd hebben, en ze zou dat gesprek - waarin Marco volgens haar alles toegeeft - opgenomen hebben.”

“En ten slotte zou Marco tijdens een sessie bij een psycholoog waarbij ook het meisje aanwezig was huilend zijn excuses hebben aangeboden. Maar die bewijzen heeft dus nog niemand gezien”, klinkt het.

“Weet je, ook al wordt Marco’s onschuld bewezen, hier komt hij nooit ongeschonden uit”, denkt Verlinde. “Daarom roep ik op om deze zaak omzichtig te behandelen. Maar als ík dat doe, verwijten ze mij dat ik dat alleen maar zeg omdat ik bevriend ben met Marco en hem de hand boven het hoofd wil houden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws