-->

Pedro Elias deelt steek uit aan Wesley Sonck: “Ik weet niet of hij dat wel kan”

Pedro Elias deelt steek uit aan Wesley Sonck: “Ik weet niet of hij dat wel kan”
Dinsdag 21 December 2021 - 15:00   I   Foto: SBS   I  

Pedro Elias en Wesley Sonck presenteerden in volle coronalockdown ‘De Container Cup’, waarin topatleten het tegen elkaar opnamen in een even heroïsche als unieke zevenkamp. Geen gemakkelijke periode voor Pedro, want ondertussen streed zijn zoontje Rover tegen kanker.

In april van dit jaar kregen Rover en zijn familie te horen dat de leukemie uit zin lichaam verdwenen is. “Evelien en ik waren twee jaar lang vooral de ouders van een ziek kind”, zegt Pedro in Het Laatste Nieuws. “We werden ervoor gewaarschuwd, en het is ook gebeurd: na de ontlading kwam ook de vermoeidheidsklap. Nu moeten wij ons herdefiniëren. Als je dit leest: liefje, wij gaan op wereldreis. Gewoon ja zeggen.”

“Ik wil gewoon efkes genieten van het feit dat we allemaal gezond zijn”, aldus Pedro. “Ik kan er misschien een programma over maken? Daarom zit ik al 17 jaar graag bij Woestijnvis: ik mag er alles proberen en doén.”

“Een podcast, de reeks die ik schreef met mijn vrouw, ‘De Containercup’”, somt Pedro op. “Ik weet trouwens niet of Wesley kan lezen, maar zo ja: Wesley, ik mis u. Hij is een macho, maar ondanks zijn wasbordje is hij altijd heel lief en begripvol geweest als het om Rover ging.”

TAGS  I  Pedro Elias  I  Wesley Sonck  I  De Container Cup  I  shownieuws