-->

Paniek slaat toe bij Axel Daeseleire: “Dit is écht zware stress”

Paniek slaat toe bij Axel Daeseleire: “Dit is écht zware stress”
Dinsdag 21 December 2021 - 17:00   I   Foto: VTM   I  

Het grote moment is aangebroken: op woensdag 22 december bij VTM strijden Jacques Vermeire en Axel Daeseleire tegen elkaar in de finale van 'Eenmaal Andermaal'. Het wordt een duel op het scherpst van de snee.

Zes weken lang hebben ze met de hulp van hun bekende gasten unieke objecten gezocht én gekocht op antiekmarkten en in brocante- en antiekwinkels over heel Vlaanderen. Voor de finale ligt het actieterrein van Jacques en Axel niet in België, maar net over de grens, in Maastricht. 

Beide heren gaan solo op koopjesjacht met hun totale winst uit de vorige afleveringen: voor Axel is dat 3.162 euro, voor Jacques 3.275 euro. De tijdsdruk wordt groter want ze moeten dit keer niet drie maar zes objecten kopen binnen de drie uur. Ze beseffen dat het nu alles of niets wordt. 

Zware stress

Na 45 minuten heeft Jacques al drie objecten, Axel heeft nog niets: “Ik weet niet of Jacques hier iets vindt, maar ik hoop dat hij even hard aan het zweten is als ik. Want dit is stressen, hé? Dit is écht zware stress!” 

Dan valt zijn oog op een opgezette struisvogelpoot en slaat zijn fantasie op hol: hij wil de poot voorzien van een struisvogelei. “Maar dan moet ik wel een ei vinden hier in Maastricht… Ik ben aan het flippen! Ik geef het toe: ik ben écht aan het flippen!” klinkt het paniekerig bij Axel.

TAGS  I  Jacques Vermeire  I  Axel Daeseleire  I  shownieuws