-->

Gênant moment voor Viktor Verhulst: “Wauw, wat een talent”

Gênant moment voor Viktor Verhulst: “Wauw, wat een talent”
Woensdag 22 December 2021 - 12:00   I   Foto: SBS   I  

Marie en Viktor Verhulst waren woensdagochtend te gast bij Peter Van de Veire en Fien Germijns in het ochtendblok van DWW-radio. Daar kwam het talent van Viktor ter sprake, of beter: het gebrek eraan.

“Heb jij overwogen om mee te doen met ‘The Voice’?, vroeg Peter op een gegeven moment aan Marie Verhulst. “Maar ik kan niet zingen”, grapte Marie, waarop ze iedereen aan het lachen kreeg. Ook Viktor werd gevraagd of hij ooit aan een talentenwedstrijd had deelgenomen. “Daarvoor moet je eerst talent hebben, hè”, antwoordde hij.

“Viktor heeft wel meegedaan aan een ongelooflijke danswedstrijd”, sprong Marie voor haar broer in de bres. “Ah ja, dat is waar. Daar heb ik bewezen dat je met heel weinig talent toch ver kan geraken”, lachte Viktor. “Ik ben tot in de halve finale geraakt omdat de mensen zo veel medelijden hadden.”

“Maar jij zegt dat altijd, dat jij niets kan of geen talent hebt, maar wat is nu dat ene ding wat je wél goed kan?”, vroeg Peter, waarna er een ongemakkelijke stilte optrad. “Ehm, wacht hè”, reageerde Marie dan maar. Opnieuw een korte stilte. “Ik weet niet of dat echt een talent is, maar jij bent wel met iedereen bevriend. Dat vind ik wel heel mooi. Jij kan met iedereen overweg.” “Ik kan met iedereen overweg. Wat een talent”, aldus Viktor, die toch een beetje groen lachte.

TAGS  I  Marie Verhulst  I  Viktor Verhulst  I  shownieuws