-->

'Zo reageert Monique Westenberg op nieuw lief van André Hazes'

'Zo reageert Monique Westenberg op nieuw lief van André Hazes'
Donderdag 23 December 2021 - 12:15   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Er is weer heel wat te doen rond André Hazes. Volgens showbizzkenner Yvonne Coldewijer zou André een nieuwe vriendin hebben.

Anne Rose is de naam en ze zouden begin januari al samen op weekend naar Londen gaan. André is eigenlijk nog niet zo lang uit elkaar met Sarah van Soelen. Heel wat mensen dachten dat hij vervolgens weer zou terugkeren naar Monique.

Er waren al geruchten dat André steeds vaker de nacht doorbracht bij de moeder van zijn kind. Nu krijgt dat verhaal toch een hele andere wending. André zou gevallen zijn voor de charmes van iemand anders.

Vriendin van Sarah

Voor Sarah van Soelen is dit een bittere pil. Zij geloofde nog in een hereniging met André, althans zo liet ze het toch uitschijnen in de pers. Bovendien was ze bevriend met Anne Rose en volgt ze haar nog steeds op Instagram.

Sarah hoeft niet erg meer te hopen, want André heeft al haar foto's intussen al verwijderd van zijn Instagram. Zij deed dat op haar beurt ook. Een pijnlijke kwestie dus voor Sarah, maar niet enkel voor haar.

Shock voor Monique

Volgens Yvonne Coldewijer is ook Monique Westenberg gekwetst. Zij zou helemaal niet op de hoogte zijn van de beginnende romance tussen André en Anne Rose. "Dit zal sowieso een shock zijn voor Monique, want dit weet zij sowieso niet", klinkt het bij Yvonne.

Nog niet zo lang geleden onthulde Yvonne nochtans dat het weer helemaal de juiste richting uitging met Monique en André. "Hij heeft het licht gezien", vertelde ze toen. "Hij is gewoon helemaal gestopt met drank en drugs. Helemaal. Dat is gewoon echt heel erg knap. André heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terugwil.”

Dat is dus wel helemaal anders uitgedraaid. Monique blijft voorlopig alleen achter. André lijkt zijn hart andermaal aan iemand te zijn verloren. 

Yvonne op Instagram