Julie Vermeire deelt intieme foto met haar vriend Laurins Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire deelt intieme foto met haar vriend Laurins

Julie Vermeire deelt intieme foto met haar vriend Laurins

Julie Vermeire en Laurins Dursin zijn nu al een heel tijdje samen. De twee zijn overduidelijk erg gelukkig met elkaar.

De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het Play4-programma 'De Redders'. De vonk sloeg snel over. Laurins was meteen onder de indruk van de dochter van Jacques Vermeire. “Julie en ik kenden elkaar niet, maar zij kwam daar binnen als een blije, energieke jonge vrouw, die meteen de hele ruimte transformeerde”, zei Laurins. “Ik was echt onder de indruk.”

"Ik herkende Laurins uit ‘So You Think You Can Dance’", vertelde Julie. "Hij was me toen al opgevallen, maar da’s vijf jaar geleden. Het was een beetje uit mijn hoofd gegaan." Dat was echter maar tijdelijk, want intussen zijn ze een gelukkig koppel.

Positano

Met dit koude weer postte Julie nog eens een foto van in de zomer. Toen was het koppel op vakantie in het Italiaanse Positano. Met een strandfoto, al kussend, brengt ze wat kleur in deze donkere dagen. "Postcard from Positano", schrijft Julie erbij.

Laurins reageert op de foto met een hartje: "Love you". "Oh, zo'n mooie foto", reageert volgster Lieze. "Maar zo cute", zegt Shania. De foto wordt op tientallen hartjes getrakteerd door vele volgers.

De foto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws