Celien Deloof is woedend: “Ik heb er echt genoeg van”

Celien Deloof is woedend: “Ik heb er echt genoeg van”
Vrijdag 24 December 2021 - 08:00   I   Foto: Instagram   I  

Celien Deloof heeft het nieuws dat de cultuursector weer op slot gaat nog steeds niet helemaal verwerkt. Dat ze in de winkelstraten en op kerstmarkten een overrompeling van mensen ziet, gaat er bij haar niet in.

“Waar is de solidariteit voor de sector die het eerst dicht moest en het minst ondersteund/gesteund wordt?”, vraagt Celien zichzelf af. “Waar is onze minister van Cultuur? Van Media? Van alles waar wij voor staan om voor ons te vechten en ons te verdedigen?”

“Ik heb nog nooit mijn mond opengetrokken”, vervolgt de dochter van Margriet Herman. “Heb als jonge artiest alles braafjes ondergaan. Ik ben 3 keer gevaccineerd, heb altijd alle richtlijnen gevolgd, heb geen enkel lockdownfeestje bijgewoond of gegeven, heb mijn handen ontsmet tot ze openlagen, … Maar ik heb er nu echt genoeg van!”

“Ik snap dat je als politieker moeilijke beslissingen moet nemen en zware knopen moet doorhakken, je kan onmogelijk voor iedereen goed doen”, aldus Celien. “Maar het wordt tijd dat er eens vóór onze cultuur gekozen wordt in plaats van ons gewoon de dieperik in te sleuren en er maar van uit te gaan dat we wel op onze pootjes terechtkomen.”

TAGS  I  Celien Deloof  I  Margriet Hermans  I  shownieuws