-->

Iedereen zegt hetzelfde over ‘De Slimste Mens’-winnaar Geert Meyfroidt

Iedereen zegt hetzelfde over ‘De Slimste Mens’-winnaar Geert Meyfroidt
Vrijdag 24 December 2021 - 10:30   I   Foto: SBS   I  

Gisteravond zagen we Geert Meyfroidt de eer van de natie hooghouden in ‘De Slimste Mens’. En hoe! In de laatste aflevering stuurde hij eerst Arjen Lubach naar huis, om in het finalespel zangeres Merol eruit te knikkeren voor eindwinst.

Achteraf was op de sociale media ook wel duidelijk dat ook de kijkers Geert Mefroidt een terechte winnaar vonden. “Hij was wel duidelijk de slimste in de finale, proficiat!”, schreef iemand na zijn overwinning. “Hij weet veel te veel! En zo’n lieve man! Dik verdiend”, aldus een ander. 

“Proficiat, Geert, u bent zonder twijfel de terechte winnaar”, zei een dame. “Je stak met kop en schouders uit boven de kandidaten van de voorbije weken.” “Ik ben zo blij dat Geert gewonnen heeft. Superknap gedaan” reageerde nog een fan.

“Ik gunde het ze allebei. Heel fijne finale, sterke winnaar en goede runner-up!”, “Niet normaal hoeveel hij wist! Terechte winnaar!”, “Verdiend gewonnen. Slim, eenvoudig en zonder kapsones. Een dikke proficiat”, en “Dubbel en dik verdiend! All-time favourite. Proficiat!”

TAGS  I  De Slimste Mens  I  Geert Meyfroidt  I  shownieuws  I  Merol  I  Arjen Lubach