VTM komt met erg verrassend nieuws over ‘The Masked Singer’ Buitenland
Buitenland

VTM komt met erg verrassend nieuws over ‘The Masked Singer’

VTM komt met erg verrassend nieuws over ‘The Masked Singer’

Op woensdag 22 december om klokslag 18u50 zag Robot het levenslicht. Als één van de eerste figuren uit ‘The Masked Singer’ trad de gele Robot uit de schaduw, samen met Edelhert en Papegaai.

Een gele Robot? Of was het een blauwe Robot? Of toch een gele? De verwarring was groot bij de kijkers, die de foto’s van beide kleuren opmerkten en speculeerden op sociale media. Die speculaties zullen er niet minder op worden nu de twee zich samen aan Vlaanderen voorstellen. De Robot komt immers niet alleen, maar met twee. Hiermee zorgt ‘The Masked Singer’ meteen voor een nieuwe surprise, want voor het eerst zal een duo samen op het podium staan.

"Een interessant experiment"

“Biep biep. Ik ben Robot. Prettige kennismaking. Biep biep”, spreken de Robots voor het eerst. “‘The Masked Singer’, dat zegt een Robot niets. Wat is dit voor rare wereld waar ik in terechtgekomen ben? Onder dit masker zitten alleen maar draadjes. Of ik geprogrammeerd ben om te zingen? Dat zal ik moeten uitproberen. Dat wordt een interessant experiment."

“Een testritje is altijd handig om te zien of alles op de juiste plek zit. Maar een paar losse vijzen zijn geen ramp. Dat kan alleen maar helpen om makkelijker los te komen. Tijd om te bewijzen dat ik gemaakt ben voor het podium!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws