Zita Wauters zorgt voor daverende verrassing met kusfoto Buitenland
Buitenland

Zita Wauters zorgt voor daverende verrassing met kusfoto

Zita Wauters zorgt voor daverende verrassing met kusfoto

Zita Wauters en Ralph Canine zijn weer een koppel. De twee staan al kussend op Instagram.

Er was de voorbije weken heel wat te doen rond Zita en Ralph. De twee zouden uit elkaar zijn. Dat meldden Dag Allemaal en Het Laatste Nieuws. Nu blijkt dat de twee nooit uit elkaar zijn geweest of in ieder geval opnieuw samen zijn. Ralph postte al een kusfoto en in navolging van hem doet ook Zita dit.

"Blij voor jullie"

Bij een reeks kerstfoto's staan Zita en Ralph al kussend op de foto. "Schoon koppelke. Blij voor jullie", reageert Dirk De Witte, de stiefvader van Zita. De twee hadden een hele tijd niets meer op Instagram samen gepost. Daardoor lijkt het wel dat de twee een tijdje uit elkaar zijn geweest.

De liefde is klaarblijkelijk dus echter wel groot, want nu zijn ze weer gelukkig samen. Heel veel volgers reageren met hartjes en blij op het nieuws. "Oh jee, dit is de max!", schrijft Eva. Andere volgers twijfelen nog enigszins. "Liegt Het Laatste Nieuws? Zijn jullie toch samen?", klinkt het. Bij deze: ja, ze zijn dus een koppel.

De foto's

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws