Heftige onthulling over Marco Borsato: "Met zijn broek op de knieën" Buitenland
Buitenland

Heftige onthulling over Marco Borsato: "Met zijn broek op de knieën"

Heftige onthulling over Marco Borsato: "Met zijn broek op de knieën"

Er duiken vreselijke verhalen over Marco Borsato over seksueel misbruik op. Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, is niet verrast.

Een vrouw van 22 diende klacht in tegen Marco Borsato. De zanger zou haar jarenlang seksueel misbruikt hebben. Dat zou al begonnen zijn op haar vijftiende. Bovendien zouden er ook nog andere slachtoffers zijn. Zelf heeft Borsato nog niet gereageerd op die beschuldigingen.

Verdedigingsbelang

Borsato wilde enkel wat kwijt via zijn advocaat. In een officiële mededeling ontkent hij die beschuldigingen en zegt hij zich te zullen verdedigen via de juridische weg. Wat later diende Borsato zélf klacht in tégen het slachtoffer wegens laster en eerroof.

Volgens journalist John van den Heuvel doet Borsato dat mogelijk met een duidelijke reden. “Ik sluit niet uit dat er sprake is van een bepaald verdedigingsbelang en dat op deze manier wordt geprobeerd om eventuele nieuwe slachtoffers ervan te weerhouden om aangifte te doen", klonk het bij RTL Boulevard.

Steeds jongere meisjes

Daniëlle Van Aalderen is naar eigen zeggen zelf het slachtoffer geweest van seksueel misbruik. Zij kent de verhalen die de ronde doen over Borsato. "De laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes", zegt ze in Story.

"Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik het afgelopen jaar andere verhalen hoorde...", klinkt het bij Van Aalderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws