Frank Raes heeft een duidelijke mening over zijn ‘Extra Time’-opvolger Aster Nzeyimana Buitenland
Buitenland

Frank Raes heeft een duidelijke mening over zijn ‘Extra Time’-opvolger Aster Nzeyimana

Frank Raes heeft een duidelijke mening over zijn ‘Extra Time’-opvolger Aster Nzeyimana

Na een carrière van 40 jaar bij de VRT en 13 seizoenen als presentator van ‘Extra Time’ trekt Frank Raes de deur achter zich dicht. Op 67-jarige leeftijd wordt hij met pensioen gestuurd.

“Ik zal voor het eerst in mijn carrière vrije weekends hebben waarin ik niet meer al het voetbal obsessief moet volgen”, zegt Frank in Het Laatste Nieuws. “En verder zal ik niet meer in files naar wedstrijden staan en meer tijd hebben voor mijn familie en mijn hobby als fotograaf.”

“Ook de kritiek die onlosmakelijk aan het voetbal verbonden is, zal ik niet missen. Als voetbalcommentator ben je in de ogen van veel supporters altijd vóór of tegen een club. Dat kan leiden tot nogal heftige reacties.

Over zijn opvolger bij ‘Extra Time’, Aster Nzeyimana, heeft Frank alleen maar positieve woorden. “Het is een goeie keuze”, zegt hij. “Aster heeft een grote kennis over voetbal en is heel taalvaardig. Hij moet vooral zichzelf zijn en zich niet te veel van iets aantrekken. Dat heb ik ook nooit gedaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws