Staf Coppens met zijn mond vol tanden door foto van Monique: “Wow” Buitenland
Buitenland

Staf Coppens met zijn mond vol tanden door foto van Monique: “Wow”

Staf Coppens met zijn mond vol tanden door foto van Monique: “Wow”

In 2021 verhuisden Staf Coppens en zijn gezin naar Zweden om hun droom waar te maken. Het avontuur konden we volgen in ‘Camping Coppens’.

Nu het campingseizoen voorbij is maakt de familie Coppens tijd vrij om te genieten van een vakantie in eigen land en van elkaar. Daar hoort een ontdekkingstocht bij doorheen het Zweedse Hoge Noorden, met zijn hagelwit sneeuwtapijt.

En net daar wist Staf een prachtige foto te nemen van zijn echtgenote. “Wow”, schreef Staf bij de foto, die hij snel op Instagram plaatste. Ook zijn volgers waren onder de indruk. “Plaatje voor een kerstkaart. Hoe mooi is dat!”, reageerde iemand. “Zo mooi daar, tafereeltjes om bij weg te dromen! Chapeau dat jullie deze stap gezet hebben!”, schreef een ander.

“Super mooie foto's, en wat een mooi winterlandschap”, “Mooi gezin en heel gezellig daar. Precies uit een kerstfilm” en “Hoe mooi is dit? Jullie zijn bevoorrecht, hoor! Beetje veel jaloers”, lezen we ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws