Julie Vermeire over Pascquale uit ‘Dancing With The Stars’: “Zo jammer” Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire over Pascquale uit ‘Dancing With The Stars’: “Zo jammer”

Julie Vermeire over Pascquale uit ‘Dancing With The Stars’: “Zo jammer”

In 2019 won Julie Vermeire het programma ‘Dancing With The Stars’. In de finale kreeg ze van de kijkers de meeste punten. Voor een speciale eindejaarseditie deed ze opnieuw mee.

“Ik voelde veel minder druk, want ik had me in het vorige seizoen al bewezen”, zegt Julie in Story. “Er worden wel punten gegeven, maar ’t is geen echte competitie. Deze keer wou ik vooral genieten, maar ik heb me wel gesmeten.”

Dansen zal echter niet meer met Pasquale zijn. “Nee, dat vind ik zo jammer. Hij staat op de dansvloer in ‘Dancing With The Stars Ierland’ en dat overlapte helaas. Het was wel wennen om met een andere danscoach te werken. Maar ik heb Pasquale regelmatig updates gegeven, hij steunt mij nog altijd.”

“Het waren de drie mooiste maanden van mijn leven", blikt Julie terug op haar dansavontuur destijds. "Bij de start was ik nog een onbekend meisje, maar het programma heeft veel deuren voor mij geopend, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws