-->

Zorgen voor Mathieu van der Poel: “Dit is verschrikkelijk vervelend”

Zorgen voor Mathieu van der Poel: “Dit is verschrikkelijk vervelend”
Vrijdag 31 December 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Het zal nog even wachten worden voordat we Mathieu van der Poel zien verschijnen in het veld. Zijn rugproblemen blijven maar opspelen. Wanneer hij zijn heroptreden zal maken, is niet duidelijk.

“We wachten af hoe zijn rugblessure verder zal evolueren”, zegt Christoph Roodhooft in ‘VTM NIEUWS’. “Hij moet bovendien in staat zijn om opnieuw de trainingen te hervatten, want zonder dat is er geen sprake van om wedstrijden te betwisten.” 

“We gaan de zaak rustig bekijken. Die rugblessure speelt hem al een tijdje parten. Zijn val op de Olympische Spelen in Tokio zal waarschijnlijk geen invloed gehad hebben, maar het zal ook niet geholpen hebben.” 

“We gaan verder zien hoe het loopt", zegt Roodhooft. "Het grote probleem is niet dat hij crossen moet missen, maar dat Mathieu niet pijnvrij is. Door die zeurende pijn beschikt hij niet over zijn volle capaciteiten.” 

“Bovendien kan Mathieu niet trainen om beter te worden. Dat is verschrikkelijk vervelend. Hij wordt gehinderd in zijn normale activiteiten. We wachten verder af en zullen later bekijken wanneer een volgende rentree mogelijk is.”

TAGS  I  Mathieu van der Poel