'Op deze manier verdwijnen Peter en Marie-Rose uit 'Familie'' Buitenland
Buitenland

'Op deze manier verdwijnen Peter en Marie-Rose uit 'Familie''

'Op deze manier verdwijnen Peter en Marie-Rose uit 'Familie''

Marianne Devriese is de eerste van de vijf ontslagen acteurs bij 'Familie' die de soap verlaten heeft. Iris stierf in een auto-ongeluk.

De kijkers menen ook te weten hoe Peter, gespeeld door Gunther Levi, uit de soap zal verdwijnen. "Hij vertrekt naar het buitenland", melden meerdere kijkers. "Nu Iris dood is, wil hij met zijn kind elders gaan leven. Hoewel hij nu kwaad is op Marie-Rose, zal zij meegaan."

Buitenland

Als dat laatste klopt, wil dat zeggen dat dus Martine Jonckheere ook niet zal sterven in 'Familie'. Ze zou dan gewoon mee naar het buitenland verhuizen. Zowel Gunther als Martine kregen te horen dat ze moeten vertrekken.

Het vertrek van Peter staat de komende maanden op het programma. Dat vertelde Gunther eerder al. “Dat zal nog voor dit seizoen zijn”, zei Gunther aan Qmusic. “Ten laatste in juni verdwijnt Peter uit Familie.”

Hulp van kijkers

Martine Jonckheere stond ook niet achter haar ontslag. Ze riep de kijkers op om haar te steunen om de beslissing van de makers terug te draaien. "Hopelijk helpen jullie mij mee in mijn strijd om de bazen ervan te overtuigen dat ik meer waard ben dan dit. Ze maken je of ze kraken je", deed Martine een oproep.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws