'Dit is échte reden waarom André Hazes niet meer in media verschijnt' Buitenland
Buitenland

'Dit is échte reden waarom André Hazes niet meer in media verschijnt'

'Dit is échte reden waarom André Hazes niet meer in media verschijnt'

André Hazes heeft zijn relatie met Sarah van Soelen beëindigd en intussen is hij ook al verliefd op Anne Rose. In de media blijft hij echter afwezig.

Het valt op dat André Hazes sinds zijn burn-out niet meer in de media verschijnt. We horen de Nederlandse zanger niet meer en dat is toch wel een unicum voor hem. Hoe komt het eigenlijk dat André zo lang stil blijft? Wel, volgens het weekblad Privé heeft hij daar een goede reden voor.

Verzekering

"Voornaamste reden daarvoor is dat hij anders geen uitbetaling krijgt van zijn verzekering", schrijft Privé. "Omdat de zanger te kampen heeft met een burn-out, krijgt hij een vergoeding voor de misgelopen optredens.”

Hazes heeft daarom geen andere keuze dan zich stil te houden. “Zodra hij een interview geeft, meewerkt aan een fotoreportage of op social media actief is, wordt dit gezien als werk en zal de financiële vergoeding worden stopgezet", klinkt het.

Anne Rose

Intussen draait het liefdesleven van Hazes wél weer op volle toeren. Zo heeft hij een relatie met Anne Rose. Ze hebben zelfs al samen Kerst gevierd.

Populair

Laatste nieuws