-->

Kürt Rogiers reageert duidelijk na vele ontslagen bij 'Familie'

Kürt Rogiers reageert duidelijk na vele ontslagen bij 'Familie'
Zondag 2 Januari 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Kürt Rogiers speelt al jaren de rol van Lars in 'Familie'. In de midseasonfinale van donderdag trouwde Lars met Veronique.

Kürt kreeg bijzonder veel reacties op die midseasonfinale. Het lokte dan ook heel wat kijkers. 'Familie' zat de voorbije weken en maanden in zwaar weer. Vanwege de vele ontslagen. Liefst vijf acteurs moesten vertrekken, waaronder Gunther Levi. Hij speelt al 23 jaar mee in de soap.

Vele berichtjes

Ook Kürt Rogiers steekt niet onder stoelen of banken dat deze ontslagen gevoelig liggen, ook bij de acteurs. Tegelijkertijd is hij uitermate positief over hoe er bij 'Familie' gewerkt wordt en hoe het product er staat.

Kürt nam op Instagram uitgebreid de tijd om iedereen te bedanken die in de voorbije dagen een berichtje heeft gesturd. "Ik heb naar aanleiding van de midseason en 30 jaar Familie heel veel reacties gekregen. Zoveel dat ik jullie niet allemaal apart kan bedanken", schrijft hij.

Sterk merk

"Daarom via deze weg", gaat Kürt verder. 'Familie' is een merk dat staat als een huis. Waar elke dag van stagiaire tot producer met ongelooflijke passie aan wordt gewerkt. Uiteraard is dat met vallen en opstaan. Worden er soms beslissingen genomen waar we niet blij mee zijn of vragen bij hebben." 

Toch wil Kürt het positieve benadrukken. "Alles gebeurt vanuit de ongelooflijke drive en goesting om jullie elke dag te verrassen en te ontroeren. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik apetrots ben op Familie zoals het er nu staat. Grote dank voor de vele reacties op alle platformen. Het deed deugd aan het hartje."

Het volledige bericht

TAGS  I  Kürt Rogiers  I  Familie  I  Gunther Levi