-->

Annie Geeraerts: "Het is niet meer leuk bij 'Familie'"

Annie Geeraerts:
Maandag 3 Januari 2022 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Annie Geeraerts is aangeslagen na de recente ontslagronde bij 'Familie'. Liefst vijf acteurs kregen de bons.

Marianne Devriese, Hilde Van Haesendonck, Ludo Hellinx, Gunther Levi en Martine Jonckheere moesten opstappen van de makers van 'Familie'. De kijkers reageerden erg boos en ook de acteurs zijn er niet over te spreken. “Van een topreeks naar een flopreeks… Goed bezig, stop dan gewoon onmiddellijk, hè zeg”, klonk het onder meer.

Niet leuk

Annie Geeraerts is 95 intussen. Ze speelt al 30 jaar de bomma en zwijgt niet. "Op het ogenblik is het bij 'Familie' niet zo leuk", zegt Annie aan Showbizz TV. "Er zijn veel mensen ontslagen. Dat zet een domper op de feestvreugde. Het feest in de Lotto Arena is sowieso weer uitgesteld. We zullen zien wat er nog van komt, hé."

Annie maakt zich ook geen illusies over de rol van de bomma. Ook dat personage zal ooit verdwijnen. "Het kan niet eeuwig blijven duren", stelt de actrice. "Ik kan geen 1000 jaar worden. Als ik verdwijn, dan is dat zo. Dan denk ik met veel vreugde en dankbaarheid terug aan al die jaren. Wat er ook zal gebeuren."

Makers zetten door

De makers van 'Familie' zijn alvast niet van plan om terug te komen op hun beslissingen om de vijf acteurs te ontslaan. Het personage van Marianne Devriese (Iris) is intussen al gestorven. Ook de andere acteurs zullen verdwijnen, ondanks het massale protest van de kijkers.