-->

Prins Harry en Meghan Markle verrassen met drastische beslissing

Prins Harry en Meghan Markle verrassen met drastische beslissing
Maandag 3 Januari 2022 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Prins Harry en Meghan Markle zijn niet bepaald het beste voorbeeld van standvastigheid. Ze hebben het al gehad met hun huidige woning in Californië.

Volgens een bron dicht bij Harry en Meghan zou het huis te koop worden gezet. Dat terwijl ze het amper twee jaar geleden nog maar gekocht hebben. Dat meldt de Britse krant The Mirror.

13 miljoen euro

Anderhalf jaar geleden verhuisden Harry en Meghan naar het huis in Montecito. Ze telden er destijds 13 miljoen euro voor neer. Ze verhuisden vlak na de geboorte van Archie. Ze hadden hun koninklijke taken op een lager pitje gezet.

In februari 2021 besloten Harry en Meghan zelfs om volledig te breken met het Britse koningshuis. Harry en Meghan gaan nu dus weer verhuizen. Ze zijn al aan het kijken naar een nieuwe woonst in Montecito.

Enkel serieuze geïnteresseerden

Het probleem ligt dus zeker niet bij de locatie, die bevalt hen. Het is het huis waar het koppel niet meer tevreden over is. Wie dit huis wil kopen, zal veel geld op tafel moeten leggen. Alleen serieuze geïnteresseerden worden uitgenodigd.

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle  I  Californië  I  Montecito