VTM overweegt drastische beslissing over Marco Borsato Binnenland
Binnenland

VTM overweegt drastische beslissing over Marco Borsato

VTM overweegt drastische beslissing over Marco Borsato

Vanavond is er de eerste aflevering van 'Sergio over de grens'. De eerste gast is Jeroen Meus.

Meus vertelt er onder meer over zijn faillissement met 'Würst', zijn restaurant met luxe-hotdogs. "Dat heeft mij ook wat angst gegeven", geeft hij toe. "Ik ben een beetje onzeker geworden daardoor. Ik heb er ook geen probleem meer mee om daarover te praten."

Seksueel misbruik

Er staan nog een reeks zeer interessante gasten op het programma. Onder meer Kürt Rogiers en Regi zullen ook te zien zien. Daarnaast werd ook een aflevering opgenomen met Marco Borsato. Dat ligt echter een pak gevoeliger.

Er is een officiële klacht gekomen tegen Borsato vanwege vermeend seksueel misbruik. De Nederlandse zanger staat in het oog van de storm. VTM overweegt daarom om de aflevering te schrappen.

"Nog geen beslissing"

"Dat is momenteel nog niet beslist", klinkt het bij VTM in Het Laatste Nieuws. "De opnames dateren van eind vorige zomer. Op dat moment was er nog geen sprake van enige aangifte tegen hem. We blijven de zaak op de voet volgen en zullen later beslissen of deze aflevering al dan niet op antenne komt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws