-->

Danira Boukhriss trekt bikini aan: "Natuurlijke schoonheid!"

Danira Boukhriss trekt bikini aan:
Dinsdag 4 Januari 2022 - 21:30   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Eén-gezicht Danira Boukhriss heeft haar volgers getrakteerd op enkele bikinifoto's. Het doet ons meteen verlangen naar de zon en de zomer.

Danira is op reis op een zonnige bestemming. Haar volgers mogen meegenieten. "New year new me hahaha NOT lol”, plaatst ze met een knipoog bij een reeks bikinifoto's.

'Vandaag'

Danira is van half-Marokkaanse, half-Griekse afkomst. Ze raakte bij het grote publiek bekend van haar deelname aan 'De Slimste Mens' in 2015 en ze was gastvrouw in het praatprogramma 'Vandaag', dat in 2019 en 2020 liep.

Onlangs dook Danira nog op in 'BV Darts'. Ze moedigde haar goede vriendin en VTM-journaliste Hannelore Simoens aan. Danira krijgt heel veel reactie op haar foto's.

Lize Feryn onder indruk

"Oooh baby", zegt Billie Leyers. Ook Lize Feryn is onder de indruk: "Uw haaaaar!" Johan Terryn ziet al een vergelijking met de zon: "Niet harder stralen dan de zon, hé!"

Ook minder bekende volgers zijn gecharmeerd. "Maar jij bent toch een knappe madam!", zegt iemand. "Natuurlijke schoonheid", klinkt het ook. "Een prachtig plaatje!"

Bikinifoto's

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danira Boukhriss Terkessidis (@danira__bt)

Poll: Danira in bikini...TAGS  I  Danira Boukhriss  I  Hannelore Simoens