-->

Candice en Marijn onthullen belangrijk nieuws over kinderwens

Candice en Marijn onthullen belangrijk nieuws over kinderwens
Woensdag 5 Januari 2022 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Candice en Marijn zijn intussen meer dan een jaar getrouwd dankzij hun deelname aan 'Blind Getrouwd'. Ze zijn nu nog steeds gelukkig samen.

Intussen wonen Candice en Marijn zelfs al samen. Ze wonen nu samen in Binkom, de oorspronkelijke woonplaats van Marijn. Candice heeft Beveren dus achter zich gelaten. Al klopt dat ook niet helemaal, want ze opende er pop-upwinkel Fazenna by Candice. 

Gezinsuitbreiding

Een vraag die Candice en Marijn ook vaak krijgen tegenwoordig is of er nog geen gezinsbreiding zit aan te komen. Candice is 32 en Marijn 37. Dan zou je al eens aan kinderen kunnen denken. Voorlopig staat dat echter niet op de agenda van het koppel.

Nog geen kinderen dus. "Nee, laten we eerst maar genieten van elkaar", zegt Candice in een gesprek met Dag Allemaal. "Verder wil ik mijn webshop verder uitbouwen. We moeten ons niet haasten. Ik weet niet waarom, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat 36 een speciale leeftijd voor mij zal zijn. Wie weet word ik dan mama."

Timing

Marijn benadrukt dat ze "allebei graag kinderen willen". Het is dus duidelijk een kwestie van timing. "Het leven mag best wat rustiger zijn voor we een gezin stichten", zegt hij.

Poll: Ben jij fan van dit koppel?TAGS  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  Blind Getrouwd