-->

Lize Feryn laat heel wat bloot zien in sexy bikini

Lize Feryn laat heel wat bloot zien in sexy bikini
Woensdag 5 Januari 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lize Feryn heeft in de voorbije maanden, net als andere vrouwen, in het oog van de storm gestaan vanwege de zaak-Bart De Pauw. Nu komt ze met iets luchtiger.

Lize diende samen met onder meer Liesa Naert en Maaike Cafmeyer klacht in tegen Bart De Pauw. Zelf werd Lize bestookt met sms'jes door de tv-maker. "Ik heb me de voorbije jaren geschaamd", zei Lize in de rechtbank. "Me schuldig gevoeld, naar mezelf gekeken. Heb ik iets fout gedaan?"

Vakantie

"Daarom hoop ik dat hij nu ook eens naar zichzelf heeft gekeken, daar zou ik al heel blij mee zijn. Dat hij zich ook gewoon eens heeft geschaamd", zei ze ook nog over Bart De Pauw.

Intussen heeft Lize die zaak achter haar proberen te laten met een deugddoende vakantie in Thailand, samen met haar vriend en Sporza-commentator Aster Nzeyimana. Hij presenteert weldra 'Extra Time' en neemt de fakkel over van Frank Raes.

"Prachtig"

Lize postte een reeks foto's van de vakantie. Daarbij springt het eerste plaatje in het oog. Lize toont heel wat bloot in de sexy bikini die ze aan heeft. "Prachtig", luidt het in de reacties. 

Foto's

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lize Feryn (@lizeferyn)

Poll: Onder de indruk van de bikinifoto?TAGS  I  Lize Feryn  I  Aster Nzeyimana  I  Extra Time  I  Bart De Pauw  I  Maaike Cafmeyer  I  Liesa Naert