-->

Julia is erg goed bevriend geworden met deze 'K2 zoekt K3'-deelnemer

Julia is erg goed bevriend geworden met deze 'K2 zoekt K3'-deelnemer
Woensdag 5 Januari 2022 - 20:00   I   Foto: Telegraaf TV   I   door Redactie

Julia Boschman is na haar avontuur nog steeds goed bevriend met een van de deelnemers. Dat maakte ze wel expliciet duidelijk op Instagram.

Julia had afgesproken met Remi De Smet. Remi was een van de laatst overgebleven jongens. Net als Luca Diez haalde hij de halve finales, maar daar stopte het avontuur voor hem. Remi wilde nochtans graag het nieuwe K3'tje worden.

Vriendschappen

Ondanks het feit dat het om een wedstrijd met concurrenten ging, werden er ook vriendschappen gesmeed. Zo ook tussen Julia en Remi. Zij hadden zowaar een double date. Remi heeft sinds kort immers ook een vriendin.

Julia is al een hele tijd samen met haar vriend Ben. Meteen laat Julia dus ook kennismaken met de vriendin van Remi. Hij maakte na zijn deelname bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. "Dankbaar", schrijft Julia bij de liefdevolle foto.

"Cute!"

Dat is ook haar volgers opgevallen. "Liefjes", reageert Luca, die zelf deelnam aan 'K2 zoekt K3'. Finaliste Celester houdt het op "Cuuuute!". "Wat leuk dat je nog contact hebt met Remi!", zegt Gwen. "Jullie zijn mijn favoriete duo!"

Liefdevolle foto

Poll: Had jij een jongen in K3 willen zien?TAGS  I  Julia Boschman  I  Remi De Smet  I  Luca Diez  I  K3  I  K2 zoekt K3