-->

Julia vertelt hoe het met haar vriend is: "Of ik hem nog genoeg zie?"

Julia vertelt hoe het met haar vriend is:
Donderdag 6 Januari 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Fabian Morren

Julia Boschman (19) is nu ruim een maand het nieuw K3'tje. Ze heeft dus al kennis kunnen maken met het leven bij K3.

Dat bevalt haar prima. Ze is ook nog niet overstelpt door werk. Zo kan ze nog tijd maken voor familie en vrienden. Daar waren toch wat twijfels over vooraf, omdat de K3'tjes een erg druk leven hebben.

Relatietest

Zo is haar nieuw leven toch een relatietest. Ondanks het feit dat ze met haar vriend Ben op voorhand alles heeft doorgesproken. Voorlopig doorstaan ze die test echter met glans.

"Ja, ik heb nog tijd voor m'n lief", zegt Julia vol overtuiging bij Radio 2. "Dat valt eigenlijk heel goed mee. Hij maakt natuurlijk ook wel wat tijd. Hij past zich nu meer aan mij aan. Dat lijkt me ook niet onlogisch in de beginperiode."

Niet onervaren

"Ik zie hem nog regelmatig, net zoals ik mijn familie nog regelmatig kan zien", benadrukt Julia. "Ook op dat vlak is het eigenlijk heel goed meegevallen."

Voor het overige is Julia al helemaal aangepast aan K3. "Het is heel gek, maar wat Hanne en Marthe zeggen - dat het zo juist voelt -, zo voelde het voor mij van in het begin. Ik voelde me helemaal niet zo super nieuw en onervaren", klinkt het. 

Komende jaren

"Ik had gewoon meteen het gevoel van 'Ja, we gaan dit lekker met z'n drieën doen in de komende jaren'. Ik voel me helemaal op m'n plaats hier. Het werkt gewoon, da's heel fijn", aldus de Nederlandse.

Poll: Julia....TAGS  I  Julia Boschman  I  K3