Studio 100 neemt drastisch besluit over Klaasje Meijer

Studio 100 neemt drastisch besluit over Klaasje Meijer
Donderdag 6 Januari 2022 - 21:30   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Het tijdperk K3 is definitief ten einde voor Klaasje Meijer. Ze verliet eind vorig jaar de meidengroep en haar plaatsje werd ingenomen door Julia Boschman.

Nu de Nederlandse K3 weer vervolledig heeft, zijn alle gadgets met Klaasje niet meer recent en dus ook minder waard. Studio 100 wil dit dan ook zo snel mogelijk verkopen. Er zijn dan ook grote kortingen op verschillende producten in de webshop van Studio 100 en in de winkelrekken.

Rolschaatsen

Het gaat nog om dekbedovertrekken, matrassen en nog vele andere dingen. Wie nog iets met Klaasje in huis wil halen, moet het dus nu doen. Rolschaatsen nu nog 14,99 euro in plaats van 49,95. Voor een dekbedovertrek met Klaasje betaal je nu nog 10,49 euro in plaats van 34,95 euro.

In een ideale wereld wil Studio 100 alles verkocht hebben voor mei. Dan komt immers de nieuwe lijn met producten uit, maar dan met Julia in de plaats van Klaasje. 

Klaasje minder populair

“Het is logisch dat producten met K3 in de vorige samenstelling op dit moment iets minder populair zijn dan die met Julia erbij”, zegt Studio 100-woordvoerder Jan Pieter Boodts in Het Belang van Limburg. “We merken trouwens dat die nieuwe merchandising enorm gegeerd is. Vanaf mei volgt er een nieuwe grote lijn met nieuwe K3-producten met Julia.”

Poll: Vind jij Julia beter bij K3 passen dan Klaasje?TAGS  I  Klaasje Meijer  I  Studio 100  I  Julia Boschman