Zo denken Leontine en kinderen van Marco Borsato over beschuldigingen

Zo denken Leontine en kinderen van Marco Borsato over beschuldigingen
Vrijdag 7 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: Instagram   I   door FM

Marco Borsato zit in vieze papieren. Een vrouw van 22 diende klacht in tegen de Nederlandse zanger vanwege vermeend seksueel misbruik.

Meteen kwamen er in Nederland geruchten op gang dat de relatie van Marco en Leontine zou bezwijken onder de druk. Marco Borsato werd zelfs voor het eerst in meer dan twintig jaar zonder zijn trouwring gespot.

Familiering

Story zocht uit wat er echt aan de hand was. De waarheid is dat Marco en Leontine nog steeds samen zijn, ondanks de geruchten over seksueel misbruik van Marco. Volgens een insider heeft Marco nu een familiering om zijn vinger in plaats van een trouwring.

“Marco en Leontine alsmede hun drie kinderen hebben allen een familiering laten maken. Dat is de ring die Marco vorige week op zijn fiets droeg. Leontine en de kinderen hebben ‘m ook nog geregeld om”, vertelt de bron aan Story.

Achter vader Marco

"Het is hun eigen manier om aan elkaar én de buitenwereld duidelijk te maken dat ze nog altijd een hecht gezin vormen, en dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan, ook al wist de buitenwereld tot nu toe niet wat de betekenis van die ring is", klinkt het nog.

Ondanks de harde beschuldigingen tegenover Marco Borsato blijft zijn gezin dus vol achter hem staan. Zij geloven helemaal niets van wat er gezegd wordt. Als steun kan dat wel tellen voor de zanger.

Poll: Geloof jij ook erg in de onschuld van Marco Borsato?TAGS  I  Marco Borsato